schrijfatelierlogo
Masterclass Proza | Van manuscript tot boek

Heb je een afgerond manuscript, maar zoek je begeleiding om dit bij een uitgever aan te bieden? Ben je al tig keer afgewezen door uitgeverijen zonder enige feedback? Loop je steeds tegen dezelfde schrijfdrempels aan? 

Volg dan de Masterclass Van manuscript tot boek: 8 bijeenkomsten waarin jij én je manuscript klaargestoomd worden voor uitgave. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod binnen een klein groepsverband (maximaal 6 personen); er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback op je manuscript. Je bent tijdens de masterclass ruim een halfjaar intensief bezig met je boek in wording, op een leuke, informatieve en professionele manier.

Aan het eind van deze masterclass ben je in staat als auteur boven de massa uit te steken en je manuscript zo goed mogelijk onder de aandacht van een uitgever te brengen.

Elke bijeenkomst besteden we aandacht aan uitgeefkwesties die je tegen zult komen, zoals marketing & pr, e-books en social media; daarnaast focussen we op de voortgang en het afronden van je manuscript. We bespreken diverse redactionele aandachtspunten zoals personages, dialogen, structuur, stijl, perspectief en plotopbouw.

Uiteraard is er elke les en ook buiten de les voldoende ruimte om eventuele problemen te bespreken die je concreet tegenkomt.

De Masterclass Proza start weer najaar 2015.
Kijk voor meer informatie op www.schrijfatelier.nl of neem contact op.