art_943.jpg
Thriller Workshop | Het schrijfatelier

>>> Wegens succes herhaald: De Thriller workshop! <<<

Ontwikkel een misdadig idee tot een volwaardige thriller. Voor iedereen die van thrillers houdt en zelf ook spannende plannen heeft!

Heb je een idee liggen voor spannend verhaal? Ben je benieuwd of je zelf een thriller kan schrijven? Dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens deze Thriller Workshop ga je aan de slag én krijg je voldoende informatie om door te kunnen schrijven. De docente gaat in op de schrijftechniek en marktdynamiek van het thriller-genre. Hoe schrijf je de beste thriller: toegankelijk, spannend én meeslepend tot het einde!

’s Ochtends bespreken we de do’s en don’ts op gebied van plot, structuur en stijl. We hebben het over de opbouw en de climax van een goed thriller, het juiste perspectief bij het beste personage en de algemene kenmerken van een goede thriller. Daarnaast is er ook voldoende aandacht voor de creatieve kant van het genre en gaan we in op thema’s als geloofwaardigheid en originaliteit.

’s Middags zetten we de opgedane kennis om in schrijfvaardigheid door aan de slag te gaan. Dat kan met een bestaand manuscript, maar je kunt ook een nieuw idee ontwikkelen tijdens de workshop.

Je krijgt direct feedback en er is voldoende tijd om vragen en struikelblokken persoonlijk te bespreken.

Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om binnen een jaar tegen een speciaal tarief een redactioneel rapport van een uitgewerkt idee te laten maken.

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Zondag 30 november 2014
Particulier tarief: 150 euro (incl. 21 % BTW)
Aantal deelnemers: max. 8
Aanmelden en meer informatie via Het Schrijfatelier