Ik heb mijn passie voor boeken en schrijven gecombineerd met een professionele carrière als uitgever en schrijfcoach. Creatief én commercieel aan de slag gaan met boeken, schrijvers en mediaprojecten vind ik geweldig.

Na mijn studie Letteren aan de Universiteit van Tilburg werkte ik jarenlang als redacteur en uitgever bij diverse uitgeverijen zoals Uitgeverij Contact, Querido, Ambo-Anthos en Mistral. In die functies heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van auteurs, het redigeren van manuscripten en het promoten en verkopen van talloze boeken: full-colour projecten, spannende fictie, kinderboeken en non-fictie  Meer informatie over mijn loopbaan en cv vind je hier.

Daarnaast schrijf ik zelf ook. De succesvolle alcoholetiquette Drank verscheen in 2008; bovendien creëerde ik voor uitgeverij Mistral de Nederlandse boeketreeks Romanchica. Voor uitgeverij Kluitman werkte ik als ghost-writer aan de spannende jeugdroman Onder de radar. En ik schreef uiteraard heel veel flapteksten, promotieteksten en webteksten.


Wat kan ik voor je doen?

Tegenwoordig werk ik als projectredacteur voor diverse uitgeverijen en begeleid ik auteurs bij het ontwikkelen en schrijven van hun boeken. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan hier contact met mij op. 


Enkele projecten die ik eerder begeleidde: